طرز تهیه سوهان با ارده

مقدمه در این مقاله، به طریقه تهیه‌ی سوهان با ارده خوشمزه و لذیذ به شما آموزش خواهیم داد. سوهان با ارده ی

توسط مدیر سایت در 14 مرداد 1402

مقدمه

در این مقاله، به طریقه تهیه‌ی سوهان با ارده خوشمزه و لذیذ به شما آموزش خواهیم داد. سوهان با ارده یکی از پرطرفدارترین دسرهای ایرانی است که در اکثر جشن‌ها و مراسم‌ها سرو می‌شود. با استفاده از کلمات انتقالی زیاد، سعی داریم تا اطلاعات را برای شما عزیزان قابل فهم و روان کنیم.

مواد لازم

برای تهیه سوهان با ارده، مواد زیر را به تعداد نفرات مورد نظر تهیه کنید:

- سوهان تازه: شش عدد

- شکر: نصف پیمانه

- دارچین: یک قاشق چای‌خوری

- آب: سه گیلاس

- ارده: یک لیوان

- زرده تخم‌مرغ: دو عدد

- نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

1. ابتدا سوهان‌ها را بشویید و پوست خارجی آنها را تمیز کنید. سپس آنها را ریز برید و در ظرفی قرار دهید

2. به سوهان‌ها شکر اضافه کرده و آنها را هم بزنید تا کمی متماسک شوند

3. دارچین را روی سوهان‌ها بپاشید و آنها را با یک لیوان آب خوب بپزید. در صورت نیاز، آب را اضافه کنید

4. در همین حین، ارده را در یک ظرف جداگانه ذوب کنید و به آن زرده تخم‌مرغ و نمک اضافه کنید. همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت بدست آید

5. وقتی سوهان‌ها آماده شدند، مخلوط ارده را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به هم متصل شوند

6. حالا سوهان با ارده را در یک ظرف گلیندری (فرآوری تره) قرار دهید و درون فر متوسط حرارت باز کنید

7. پس از گذشت 25 دقیقه، سوهان با ارده آماده است. آن را از فر بیرون بیاورید و در ظرف‌های بادوام قرار دهید

8. قبل از سرو، سوهان با ارده را با دارچین تزئین کنید و در دمای اتاق خنک شود.

نکات کلیدی

- استفاده از سوهان تازه بهتر است تا خوشمزه‌تر شود

- می‌توانید مقدار شکر را برحسب ترجیح شخصی خود تنظیم کنید

- در صورت تمایل می‌توانید به دلخواه خود مواد دیگری مانند خرما به این دسر اضافه کنید

- حتماً دارچین را خوب بپاشید تا عطر و طعم خوبی به سوهان با ارده بدهد.

+ همچنین می‌توانید از شیرینی‌های دیگری مثل زعفرانی، پسته‌ای یا دارچینی نیز استفاده کنید

+ هنگام سرو سوهان با ارده، می‌توانید با برشته‌ی دارچین و خشکالو نیز تزئین کنید.

نتیجه‌گیری

با تهیه سوهان با ارده، شما می‌توانید یک دسر خوشمزه و لذیذ را برای میهمانان خود تهیه کنید. مواد ساده‌ای که برای تهیه نیاز دارید و فرآیند آشپزی آن نیز بسیار آسان است. به یاد داشته باشید که خوش طعمی این سوهان با ارده نصیبتان شده است به خاطر استفاده از مواد طبیعی و فاقد مواد افزودنی مضر. این دسر را می‌توانید در جشن‌ها، مراسم‌ها و میز عید سرو کنید و مطمئناً همه را به وجد می‌آورید.


مطالعه بیشتر

منبع
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن